Davelaar Safety & security Techniek
Home Over ons Webshop Foto's Onze merken Links Maatbepaling Contact

Over ons

DSST is het bedrijf dat tot doel heeft om gesloten deuren en sloten schadevrij te openen. Mocht dit echter niet lukken dan is er de mogelijkheid tot het destructief openen maar wel met het juiste gereedschap en dat er direct het juiste slot terug geplaatst wordt.

Dit komt meestal voor als men de sleutel verloren is of op andere manieren kwijt geraakt is, maar het kan ook zijn dat de deur is dichtgevallen en de sleutels nog binnen liggen. Ook is een veel voorkomend probleem dat na een tijd de sloten weigeren open te gaan, voor al deze problemen hebben wij voor u een oplossing. Met deze gespecialiseerde technieken leveren wij ook diensten aan gerechtsdeurwaarderskantoren, politie en justitie.

DSST is dealer van onder andere Lips control, Abloy, Abloy protec, Iseo, Mul-t-lock en Evva. Zie voor meer informatie bij het kopje Onze merken. DSST is ook een expert in mechanische beveiliging van huis of bedrijf.

Voor elke kwetsbare plek bieden wij een adequaat slot of beslag in de veiligheidsklasse van uw keuze.
Daarbij denken we ook met u mee. Wij kunnen cilinders gelijksluitend maken, zodat u voor de voordeur, achterdeur, bijkeuken, schuur etc. maar één sleutel nodig heeft. Nooit zoeken naar de juiste sleutel en geen grote zware sleutelbossen. Ook voor bestaande systemen.

Voor bedrijven en instellingen kan DSST een geavanceerd sluitplan maken. Zo heeft u in de hand welke sleutel op welke deur past. U bepaald wie waar naar binnen mag!
Sluitplan DSST